diumenge, 27 de gener del 2013

DI FARM BATTLE BAND

QUÈ ÉS DI FARM BATTLE BAND?



Di Farm Battle Band és un concurs musical fruit de la unió d’esforços de PILÉE REUS i DI FARM PRODUCCIONS per a promocionar i potenciar la música en directe de casa nostra i poder descobrir i donar l’oportunitat de donar-se a conèixer a bandes i solistes amb talent.


QUI S'HI POT PRESENTAR?



Podran participar tot tipus de bandes i solistes de qualsevol estil de música, els membres dels quals siguin majors de 18 anys i resideixin a la província de Tarragona. No es podran presentar grups amb contracte discogràfic vigent.


QUÈ S'HA DE PRESENTAR PER PARTICIPAR-HI?



Per partcipar s'ha d'enviar un correu a difarmproduccions@gmail.com abans del 13 de Febrer de 2013 amb la següent informació:
-Nom de la banda/solista.
-Estil.
-3 cançons en mp3.
-Nom, cognoms, nº de DNI i instrument que toca cada membre.
-Una breu història de la banda/solista.
-Adreça postal.
-Adreça electrònica.
-Telèfon de contacte.
-Enllaços a web o a xarxes socials (facebook, twitter, soundcloud, youtube, myspace...).
-Fotografia recent.


PROCÉS DE SELECCIÓ I CONCERTS



D'entre totes les bandes/solistes, el jurat seleccionarà 16 formacions que actuaran a les rondes classificatòries del concurs els dies 1 de Març, 22 de Març, 26 d'Abril i 17 de Maig al Pilée (C/D'en Vilar nº 16, Reus). Els dies d'actuació es decidiran per sorteig.
A cada ronda classificatòria actuaran 4 grups, dels quals se'n seleccionarà 1 de cada ronda per la final del concurs el dia 31 de Maig. Tant a les rondes classificatòries com a la final cada grup/solista disposarà de 30 minuts per realitzar la seva actuació. L'ordre d'actuacions es farà el mateix dia per sorteig.
Tots els temes que es toquin han de ser propis, no s'admetran versions.
L'entrada tant a les rondes classificatòries com a la final serà gratuïta pels participants i tindrà un cost simbòlic de 2€ per a la resta d'assistents.
Els grups/solistes seran avisats de si han estat seleccionats el dia 14 de Febrer al Pilée, on es farà la presentació oficial del concurs i dels classificats, projectant-ne les fotografies i punxant-ne les cançons.


SISTEMA DE VOTACIONS



A cadascuna de les 4 rondes classificatòries es decidirà un finalista mitjançant:
-Un 50% del vot del públic: Cada assistent rebrà una butlleta a la porta amb la que votarà el grup/solista que més li hagi agradat dels quatre.
-Un 50% del vot dels grups: Cada grup/solista podrà votar a un dels altres tres participants, sense poder-se votar a sí mateix.
En cas d'empat es recorrerà al desempat mitjançant un medidor de decibels, que determinarà a quin dels grups dóna més suport el públic.
A la final el sistema de votacions serà el mateix.


PREMIS



Els premis del concurs DI FARM BATTLE BAND són els següents:
-1r Premi: 250€ + Concert al Pilée (remunerat amb el total de la taquilla que és de 2€ per persona).
-2n Premi: 150€ + Concert al Pilée (remunerat amb el total de la taquilla que és de 2€ per persona).
-3r Premi: 100€ + Concert al Pilée (remunerat amb el total de la taquilla que és de 2€ per persona).
-4t Premi: 50€ + Concert al Pilée (remunerat amb el total de la taquilla que és de 2€ per persona).
La resta de grups/solistes que no arribin a la final no rebran cap remuneració. Tots els membres dels grups o solistes participants rebran 2 tickets de cervesa per persona.


CONTACTE



+Info a: difarmproduccions@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada